Rome
Italiƫ

Cursussen

Wil je een cursus doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wil je een taalcursus of cultuurcursus doen, of meer informatie hebben over één van de Mediterrane landen omdat je gaat verhuizen? Ook dan staan wij voor je klaar! Laat het ons weten; neem contact met ons op en we zorgen dat we je helemaal voorlichten! 

Talencursus

Ben je op zoek naar een persoonlijke, kleinschalige taalcursus voor Spaans of Italiaans? Dan kunnen wij je helpen! Wij hebben cursusboeken en verzorgen taallessen voor kleinschalige klassen (tot 6 leerlingen per klas). Wij delen je in op niveau, zodat er altijd iemand is met wie je de taalconversatie kunt voeren. Heb je liever priveles? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij geven taalcursussen op alle niveau's binnen het Europese kader (A1-C1). Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Zomercursus 2018

Voor deze zomer hebben we wederom een mooie zomercursus gepland. Daar waar we vorig jaar aandacht hebben geschonken aan de Italiaanse taal, zullen we ons deze zomer gaan richten op de Spaanse taal. We organiseren een mini-cursus van een dagdeel, waarin echt zomers Spaans taalgebruik aan bod komt! Dus ga je deze zomer met vakantie naar Spanje en wil je (goed voorbereid) een woordje Spaans meepraten? Geef je dan op!
Vanzelfsprekend verzorgen wij een hapje en een drankje. Kosten: €15,-

De eerste cursus is op woensdag 6 Juni 2018. Afhankelijk van de aanmeldingen, worden er meer data gepland.

Heb je hier interesse in? Laat het ons weten of geef je op! Wil je liever meer informatie hierover? Stuur dan een mail of neem contact met ons op!  

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01